Alderskrav: For at blive medlem af Njord, skal man være fyldt 15 år.

Næste indmeldelsesdag vil være midt/slut april - nærmere dato annonceres i god tid på hjemmesiden. Hvor mange der optages denne dag vil blive offentliggjort her på hjemmesiden når tiden nærmer sig. Optagelsen foregår efter 'først til mølle'-princippet ved Njords bådhus**. Det er IKKE muligt at blive optaget i klubben på andre måder, med mindre man er uddannet instruktør og forpligter sig til at hjælpe med instruktionen af nye medlemmer i nogle år.

Kontingent og nøgledepositum betales ved indskrivelsen. Medlemskontingentet i 2021 er 600 kr og nøgledepositum 350 kr. I alt skal du betale 1100 kr, da der også skal betales et instruktionsgebyr på 150 kr. Pengene betales med VISA eller MobilePay på indmeldelsesdagen - vi tager IKKE længere i mod kontant betaling!!

Som medlem af Njord, skal man i løbet af den første sæson kunne bestå nøgleprøven*. For at alle har mulighed for at kunne bestå nøgleprøven, vil der blive et antal introforløb, hvoraf man skal deltage i det ene. På indmeldelsesdagen tilmelder man sig bindende et kursusforløb.

Uanset om man er friroet fra en anden klub og har et bevis, så er deltagelse i et nøgleforløb obligatorisk. Dette er ud fra tanken om, at der i forløbene også ligger et socialt aspekt, som vi som klub finder vigtigt. Derudover er kendskabet til klubben som man modtager i gennem forløbet også et aspekt som Njord vægter.

 

Vel mødt, med venlig hilsen

Njords bestyrelse

 

 

* Nøgleprøven er en grundlæggende færdighedsprøve, der sikrer, at alle Njords medlemmer kan færdes trygt på havet i kajak (både alene og sammen med andre). Prøven består bl.a. af:

  • Tekniske færdigheder - herunder makkeredning og selvredning ved kæntring.
  • Grundlæggende kendskab til kajakken, pagaj og sikkerhedsudstyr.

Desuden skal man, inden man får udleveret en nøgle, have padlet 50 km. Dette kan ske på klubaftner eller sammen med andre medlemmer , der har nøgle.  Du skal kunne svømme 500 m.

 

** Klubhuset finder man i vandkanten nedenfor Psykiatrisk Hospital i Risskov.
Adressen er:
Rolighedsvej 4
8240  Risskov